U wilt een auto importeren, wat nu?

Auto importeren? Evers Auto import!Auto’s zijn er veel. Voor de ene persoon is een auto een vervoermiddel voor een ander een hobby. Wat iedereen gemeen heeft, is dat u de juiste auto voor de laagste prijs wilt. Zelf een auto importeren kan dan een voordelige oplossing zijn, zeker met behulp van onze import paketten.

Uw voordeel hangt af van een aantal factoren. De BPM (Belasting Personenauto’s en Motorrijwielen) wordt berekent aan de hand van het bouwjaar van de auto, type auto, de CO2 uitstoot (slurptax) en zo is er nog meer om rekening mee te houden. In basis geven auto’s met een hogere aanschafprijs en een lage leeftijd, tot 3 jaar, de beste combinatie tussen voordeel en betrouwbaarheid. Als u echt gaat voor financieel voordeel dan is dit vooral te behalen bij wat oudere auto’s.

Evers Autoimport kent de weg naar Nederland

Het importeren van een auto vanuit bijvoorbeeld Duitsland of Zweden kent een aantal aandachtspunten. In principe kan iedereen zelf een auto importeren. Echter het inschakelen van een specialist kan u meer voordeel opleveren door het kiezen van de juiste weg in bijvoorbeeld BPM berekeningen. Of gemak door een snelle type goedkeuring of invoer van de auto. Evers Autoimport kent de weg als het gaat om auto’s invoeren vanuit het buitenland. Wij hebben de paden bewandeld en we kennen de kortste wegen naar een soepele afhandeling van de import van uw auto.

Dienstverlening bij het importeren van uw auto

Evers Autoimport richt zich op de dienstverlening rondom het importeren van auto’s. U kiest de auto uit, wij helpen u op weg. Zo eenvoudig klinkt het, zo eenvoudig werkt het! Bekijk de mogelijkheden van onze service.

Onze kennis op het gebied van auto importeren is uw voordeel. Letterlijk en figuurlijk.