Reacties van onze klanten

“Evers is een zeer hulpvaardige firma die graag een stapje meer doet. Evers biedt een persoonlijke service met aandacht voor de klant. Het contact verliep makkelijk en prettig. Ze namen ons het saaie papierwerk uit handen. We hadden zelf de auto al gevonden en naar Nederland gebracht, Evers nam het over, regelde de BPM en RDW zaken waardoor we zonder problemen en tegen lage kosten onze Mercedes G-klasse voor de deur afgeleverd kregen. Evers Autoimport komt alle afspraken na en denkt mee, we zouden er zeker nog eens zaken mee doen.”
De heer B. Lukkien

“We kenden Evers Autoimport al via een relatie. Evers bleek een betrouwbare en professionele firma te zijn tijdens het importeren van onze Audi A4 Cabrio. Wij vonden de auto, Evers nam het importeren voor hun rekening. Bij Evers nemen ze hun werk uiterst serieus zonder onpersoonlijk te worden. Bij vragen waren ze zeer informatief en de kleine problemen die we tegenkwamen werden direct opgelost. We zullen hen zeker nog eens inschakelen voor importbegeleiding.”
De heer R.E.

“Het was voor ons de eerste keer dat we een auto importeerden. We hadden de auto zelf al gevonden, gekocht en opgehaald door Evers. Evers verzorgde tevens de BPM berekening en de RDW afhandeling voor ons. We zijn daarbij snel en correct geholpen.”
De heer W. van Veldhuisen

“Ik was op naar zoek een andere auto, tijdens het zoeken vond Evers Autoimport een auto die aan mijn criteria voldeed. Voor het bedrag dat ik in gedachten had was ik op zoek naar een Golf. Ik was prettig verrast toen bleek dat ik voor dat bedrag een BMW 3-serie uit Duitsland kon laten importeren. Evers verzorgde de keuring en verdere import. Uiteindelijk was deze auto zo’n 15% goedkoper in vergelijk met een vergelijkbare BMW in Nederland. Goed meegedacht van Evers.”
De heer M. de Rooy

“Op aanbevelen zijn we met Evers Autoimport in gesprek gegaan over de import van een Hyundai Santa Fé. We hadden zelf al een mooie Hyundai gevonden echter Evers vond een beter exemplaar die we dan ook gekocht hebben. Evers heeft de keuring, import en RDW registratie geregeld. Alles verliep soepel, alleen het grijze kenteken regelden we zelf. Ik raad iedereen aan om voor de import van een auto met Evers in zee te gaan.”
De heer J. Snellen, Dikkenberg Prefab Beton