De beste landen om auto’s uit te importeren

Je kunt een auto uit elk land ter wereld importeren naar Nederland. Het kan. Maar een auto importeren uit Duitsland gaat net even anders dan een auto importeren uit Amerika. En in welk land kun je voor de auto van uw keuze nu het beste terecht? Elke land heeft auto’s in specifieke uitvoeringen. De opties die in Nederland vaak in een Winterpakket zitten, zijn in andere landen bijna altijd al standaard gemonteerd. Sommige opties zijn in Nederland niet eens verkrijgbaar. Het is dus zaak goed na te denken over wat u wenst in een auto.

Auto import en BPM voordelen verschillen per land

Ieder land heeft zo zijn eigen belastingtarieven en regelgeving voor auto’s. Dat maakt het lastig om te bepalen welk land nu het meest geschikt is voor de auto van uw keuze en het heeft invloed op het te behalen voordeel. Daarnaast is bijvoorbeeld een Volkswagen, Audi, BMW of Mercedes nu eenmaal makkelijk te vinden in Duitsland en een Volvo of Saab vindt u sneller in het buitenland.

Ervaring met import van auto’s uit Europa en Amerika

Evers Auto import heeft niet alleen ervaring met het importeren van auto’s uit de verschillende landen in Europa, maar ook met import van auto’s uit Amerika. In de Verenigde Staten vindt u toch net weer andere auto’s dan u in Europa gewend bent. Wij vinden de auto voor u, we importeren ze voor u en we zorgen voor de typegoedkeuring hier in Nederland. Waar nodig kunnen we u ook het aanpassen van de auto naar de Nederlandse regelgeving voor u laten verzorgen.