Evers Autoimport maakt auto’s importeren eenvoudig

Het importeren van een auto lijkt lastig. Echter u kunt zelf een auto importeren vanuit het buitenland. Als u er plezier in heeft en tijd voor vrij wilt maken kunt u alles zelf organiseren en zelf de auto invoeren naar Nederland. Heeft u minder tijd en geduld, dan is het mogelijk om delen van het invoeren of zelfs het gehele traject van auto invoeren uit te besteden aan Evers Autoimport. Wij zijn tenslotte gespecialiseerd in het importtraject van auto’s en campers.

Evers Autoimport, een auto invoeren kan goedkoop

We beginnen altijd met een quick scan om te zien wat de mogelijkheden zijn voor BPM berekeningen voor de door u gewenste auto. Dit is een kort onderzoek waarin we bekijken of import interessant is. Op basis hiervan kunt u beslissen wat u wilt.

Pakket 1 Doe het zelf
Pakket 1 is een doe het zelf pakket. U wilt zelf de import van uw auto organiseren. Wij helpen u bij een aantal administratieve zaken waar we de weg in kennen en u daarmee veel tijd besparen. U hoeft niet alle regelgeving door te spitten.

Pakket 2 Voordeel
Pakket 2 is de voordelige variant. U koopt een auto, wij voeren hem in, regelen de douane aangifte, laten de auto bij het RDW registeren en laten de auto keuren. U zorgt voor transport, zowel naar Nederland als transport in Nederland. Klik hier voor meer informatie.

Pakket 3 Gemak
Pakket 3 is kiezen voor gemak. U kiest een auto, wij begeleiden de aankoop van de auto, wij verzorgen transport (tot 200km, daarna meerprijs per km), wij voeren de auto in, wij zorgen voor de douane aangifte, wij regelen de RDW registratie en laten de auto keuren. De auto kan daarna (tegen meerprijs) bij u thuis worden afgeleverd. Klik hier voor meer informatie.

Pakket 4 BPM berekenen
Pakket 4 is een exacte BPM berekening. Wij berekenen voor de door u gekozen auto / uitvoering de meest voordelige BPM berekening. Hierna voert u alle benodigde handelingen uit om de auto te kopen en zelf in te voeren naar Nederland. Deze optie is vooral populair bij autobedrijven of mensen die vaker een auto hebben ingevoerd. Klik hier voor meer informatie.

Welk pakket u ook kiest, u kiest altijd voor de service van Evers Autoimport.
Bekijk het totaaloverzicht van onze pakketten.