Evers Autoimport maakt bedrijfsauto’s importeren eenvoudig

Het importeren van een bedrijfsauto lijkt lastig. Echter u kunt zelf een bedrijfsauto importeren vanuit het buitenland. Als u er plezier in heeft en tijd voor vrij wilt maken kunt u alles zelf organiseren en zelf de bedrijfsauto invoeren naar Nederland. Heeft u minder tijd en geduld, dan is het mogelijk om delen van het invoeren of zelfs het gehele traject van bedrijfsauto invoeren uit te besteden aan Evers Autoimport. Wij zijn tenslotte gespecialiseerd in het importtraject van bedrijfsauto’s.

Pakket 1 Voordeel
Pakket 1 is de voordelige variant. U koopt een auto, wij voeren hem in, regelen de douane aangifte, laten de auto bij het RDW registeren en laten de auto keuren. U zorgt voor transport, zowel naar Nederland als transport in Nederland. Klik hier voor meer informatie.

Pakket 2 Gemak
Pakket 2 is kiezen voor gemak. U kiest een auto, wij begeleiden de aankoop van de bedrijfsauto, wij verzorgen transport (tot 200km, daarna meerprijs per km), wij voeren de auto in, wij zorgen voor de douane aangifte, wij regelen de RDW registratie en laten de bedrijfsauto keuren. De bedrijfsauto kan daarna (tegen meerprijs) bij u thuis worden afgeleverd. Klik hier voor meer informatie.

Pakket 3 Opgaaf bruto bpm van een Bedrijfsauto
Pakket 3 als ondernemer: u doet opgaaf bruto bpm van een bestelauto ingebruik genomen vanaf 1 juli 2005 u moet wel aangifte bpm doen maar hoeft deze niet te betalen als ondernemer.

Welk pakket u ook kiest, u kiest altijd voor de service van Evers Autoimport.
Bekijk het totaaloverzicht van onze pakketten.