Mercedes Sprinter 313CDI

Posted on 14 augustus 2017 by Dieter van Giesbergen - Categorized in: Geïmporteerde auto's No Comments

Import land: Duitsland
Import datum: Oktober 2016
Import pakket: Pakket 2 – Voordeel

Volkswagen T6

Posted on by Dieter van Giesbergen - Categorized in: Geïmporteerde auto's No Comments

Import land: Polen
Import datum: September 2016
Import pakket: Pakket 2 – Voordeel

Porsche Macan SNELLERE levering en veel voordeel

Posted on 3 maart 2014 by Dieter van Giesbergen - Categorized in: nieuws No Comments

Nu bij evers auto import de nieuwe Porsche Macan met een snellere levering en veel voordeelPorsche Macan importeren | Evers auto import

Extreem lange levertijd Porsche Macan door redactie Autovisie

AMSTERDAM –
Kopers van een nieuwe Porsche Macan moeten rekening houden met een extreem lange levertijd. Het kan zelfs een jaar duren tot de crossover voor de deur staat.

Evers auto import levert deze Macan dus wel snel en met veel prijs voordeel

Evers Autoimport op TV bij RTL 4

Posted on 25 april 2013 by Dieter van Giesbergen - Categorized in: nieuws No Comments

rtl 4 (25-04-2013)

RTL 4 te gast bij Evers Autoimport

Volvo V40 D2 R-design met zeer hoge korting

Posted on 22 april 2013 by Dieter van Giesbergen - Categorized in: nieuws No Comments

Nu bij Evers Autoimport de Volvo V40 met een hoge korting en vrijstelling van de wegenbelasting en geniet de zakelijke rijder van slechts 14% bijtelling.
Bestel nu u nieuwe volvo bij Evers Autoimport en profiteer van deze hoge korting.De nieuwe V40 is te krijgen in de momentum en R-design uitvoering.

Zakelijke leaserijders profiteren nu ook van goedkope lease auto’s uit Duitsland

Posted on 6 augustus 2012 by Dieter van Giesbergen - Categorized in: nieuws No Comments

Persbericht krant (06-08-2012)

Zakelijk leasen van uw importauto

EDERVEEN, 06-08-2012 – Evers Autoimport biedt vanaf vandaag financial lease mogelijkheden voor zakelijk geïmporteerde personenauto’s en bedrijfswagens. Na de succesvolle start met import pakketten om zelf of met behulp van Evers Autoimport een auto goedkoop te importeren, richt de firma zich nu meer op de zakelijke markt.

“Het importeren van auto’s uit landen als Duitsland en Italië is gegroeid uit de grote vraag naar goede, jonge auto’s met weinig kilometers op de teller, verteld Evert Jan Evers. Omdat er in Nederland onvoldoende aantrekkelijk aanbod was keken we in Duitsland waar het aanbod groter is. Uit deze ervaring en het netwerk dat is ontstaan, is Evers Autoimport gegroeid. We zijn specialisten in het importeren van nieuwe en jong gebruikte kwaliteitsauto’s. We importeren bijvoorbeeld zuinige stadsauto’s, luxe zakenauto’s of bedrijfswagens. De klant vraagt en wij zoeken de beste en meest voordelige auto binnen het budget. Uit de groei in het zakelijke segment is deze nieuwe financial lease constructie ontstaan.

Importpakketten, zelf uw auto importeren of uitbesteden?
Op de website eversautoimport.nl biedt de firma haar klanten de keuze tussen het berekenen van de BPM voordelen op de auto die u zelf wilt importeren tot aan het volledig uit besteden van de zoekopdracht, de aankoop, het keuren bij RDW en de invoer van de auto. Indien gewenst levert Evers Autoimport de auto bij u aan de deur af. Over service gesproken…

Voordelig zakelijk leasen van uw importauto
Door veel vraag uit de zakelijke markt naar voordelige import personenauto’s en bedrijfswagens, biedt Evers nu ook financial lease voor bedrijven aan. Het werkt verrassend eenvoudig. Evers importeert een auto voor uw bedrijf. De auto komt in het bezit van uw bedrijf en op uw bedrijfsbalans met daarbij alle economische voordelen zoals het terugvorderen van de BTW, afschrijving, investerings- en renteaftrek. Evers verzorgt de financiering van de auto zodat u met uw kapitaal kunt blijven ondernemen. De rente van de financiering blijft gedurende het leasecontract ongewijzigd dus u heeft te allen tijde helder voor ogen waar u aan toe bent.