BPM berekenen voor een import auto

Er zijn een aantal aandachtspunten bij het berekenen van de BPM wanneer u een auto wilt invoeren. Bijvoorbeeld de leeftijd van de auto en de CO² uitstoot. Wij kunnen u helpen met de meest voordelige BPM berekening voor de door u gewenste auto. BPM berekenen kan namelijk op 7 verschillende manieren, wij gebruiken voor de meest goedekope BPM berekening.

Vult u onderstaand formulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen voor een BPM berekening. Naast een uitgebreide berekening die u kunt meenemen bij het invoeren van uw auto, kunt u ook kiezen voor een kosteloze quickscan. Met een quickscan krijgt u een globaal inzicht in het voordeel dat het u oplevert. Voor het invoeren heeft u echter wel een exacte berekening nodig, maar met quickscan weet u wat u ongeveer kunt besparen als u uw auto met behulp van Evers Autoimport laat invoeren! Na het invullen van het formulier nemen wij contact met u op en vragen wij of u een exacte berekening wenst of een kosteloze schatting”.

Wanneer u op basis van de BPM berekening besluit om verder te gaan, kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van onze diensten op het gebied van auto import en kiezen voor importpakket 1 [zelf doen]importpakket 2 [voordeel] of importpakket 3 [gemak]. Wanneer u voor 1, 2 of 3 kiest, krijgt u de € 65,00 van de BPM berekening retour.

 

Gegevens import auto

  • Uw auto

  • Extra opties

  • Uw gegevens