Uw camper laten importeren

Naast auto’s is Evers Auto import ook gespecialiseerd in het importeren van campers. Bent u van plan om een camper te importeren? Wij helpen en begeleiden u door het hele proces, van het zoeken naar een perfecte camper tot aan het transport en de keuring in Nederland. Wij helpen u op weg, zodat u de juiste camper koopt voor de beste prijs.

Camper importeren? Evers Auto import!

Onze dienstverlening dient uw gemak

Als u het zoeken en importeren van de juiste camper een complex verhaal vindt, dan helpen wij u graag van ‘A tot Z’. Als camper import specialist hebben wij veel ervaring met het importeren van campers uit het buitenland en de afhandeling van al het papierwerk. Voor het importeren van een camper hebben wij een speciaal servicepakket samengesteld die u van alle gemakken voorziet.

Camper importerenCamper importerenCamper importeren

In dit servicepakket vindt u de volgende diensten:

  • Wij zoeken met u mee en zorgen dat we de juiste camper voor u vinden.
  • Wij voeren een technische keuring uit op de camper voor de aankoop.
  • Wij transporteren de auto naar Nederland (0.90 euro p/km).
  • De laagst mogelijke BPM (Belasting Personenauto’s en Motorrijwielen) wordt berekend.
  • Wij gaan met de camper naar het RDW en regelen de BPM aangifte bij de douane (met autoambulance dus geen extra kilometers op uw camper).
  • Als vervolgens het kentekenbewijs bij ons is binnen gekomen dan monteren wij de kentekenplaten met opgelegde letters.
  • In overleg leveren wij uw auto bij u aan huis af tegen meerprijs per kilometer.

Op deze manier kunt u het importeren van uw camper volledig uitbesteden. We hebben veel ervaring met campers die gebouwd zijn op chassis van Fiat, Mercedes, Volkswagen, Renault en Peugeot. Geef uw wensen aan ons door en dan regelen wij de rest.

Camper uit Amerika importerenCamper uit Amerika importeren

Importeren van campers uit Amerika

Wij verzorgen ook probleemloos de import van campers uit Amerika. Heeft u een Amerikaanse camper gezien, dan bent u bij Evers Autoimport aan het juiste adres. Het importeren vanuit Amerika kent andere regels en procedures, ten opzichte van campers importeren vanuit Europa. De kans bestaat dat de camper voor keuring van het RDW eerst nog een aantal aanpassingen moet ondergaan. Wij begeleiden u door het hele import proces, zodat u uiteindelijk veilig met uw camper in Europa kunt rijden.

Contact opnemen met Evers Auto Import