Een leaseauto importeren, hoe werkt het?

U wilt een importauto leasen. Hoe gaat dat in zijn werk vraagt u zich af? In de meeste gevallen heeft u een leasebedrag in gedachten of u weet exact welke auto u wilt gaan rijden. In beide gevallen kunnen we u snel helpen.

Evers zoekt de perfecte importauto bij uw leasewens

importlease werkwijzeWanneer we uitgaan van het leasebedrag en de eventuele slotsom, is het een kwestie van het aantal termijnen kiezen tussen de 12 en 60 maandtermijnen, en dan rolt daar de maximale aankoopsom uit. Met deze aankoopsom in gedachten gaan we aan het werk om een aantal potentiële importauto’s voor u te zoeken. Of u weet al precies welke auto u wilt. In dat geval zoeken we de perfecte leaseauto voor u op, maken een voorstel op basis van het door u gekozen aantal termijnen, slotsom en eventuele aanbetaling om het leasebedrag per maand nog meer te verlagen.

Een korte leasetermijn geeft meer flexibiliteit

In de huidige economische situatie zijn er vaker wisselingen in personele bezetting dan ooit te voren. Wanneer u kiest voor kortere leasetermijnen bent u flexibeler dan bij een normaal leasecontract. Het is mogelijk de leasetermijnen aan te passen aan de contractduur van nieuwe werknemers. De leasevormen die onze leasepartner Alphera biedt zijn op tal van wijzen in te vullen.