Zakelijke leaserijders profiteren nu ook van goedkope lease auto’s uit Duitsland

Posted on 6 augustus 2012 by Dieter van Giesbergen - Categorized in: nieuws No Comments

Persbericht krant (06-08-2012)

Zakelijk leasen van uw importauto

EDERVEEN, 06-08-2012 – Evers Autoimport biedt vanaf vandaag financial lease mogelijkheden voor zakelijk geïmporteerde personenauto’s en bedrijfswagens. Na de succesvolle start met import pakketten om zelf of met behulp van Evers Autoimport een auto goedkoop te importeren, richt de firma zich nu meer op de zakelijke markt.

“Het importeren van auto’s uit landen als Duitsland en Italië is gegroeid uit de grote vraag naar goede, jonge auto’s met weinig kilometers op de teller, verteld Evert Jan Evers. Omdat er in Nederland onvoldoende aantrekkelijk aanbod was keken we in Duitsland waar het aanbod groter is. Uit deze ervaring en het netwerk dat is ontstaan, is Evers Autoimport gegroeid. We zijn specialisten in het importeren van nieuwe en jong gebruikte kwaliteitsauto’s. We importeren bijvoorbeeld zuinige stadsauto’s, luxe zakenauto’s of bedrijfswagens. De klant vraagt en wij zoeken de beste en meest voordelige auto binnen het budget. Uit de groei in het zakelijke segment is deze nieuwe financial lease constructie ontstaan.

Importpakketten, zelf uw auto importeren of uitbesteden?
Op de website eversautoimport.nl biedt de firma haar klanten de keuze tussen het berekenen van de BPM voordelen op de auto die u zelf wilt importeren tot aan het volledig uit besteden van de zoekopdracht, de aankoop, het keuren bij RDW en de invoer van de auto. Indien gewenst levert Evers Autoimport de auto bij u aan de deur af. Over service gesproken…

Voordelig zakelijk leasen van uw importauto
Door veel vraag uit de zakelijke markt naar voordelige import personenauto’s en bedrijfswagens, biedt Evers nu ook financial lease voor bedrijven aan. Het werkt verrassend eenvoudig. Evers importeert een auto voor uw bedrijf. De auto komt in het bezit van uw bedrijf en op uw bedrijfsbalans met daarbij alle economische voordelen zoals het terugvorderen van de BTW, afschrijving, investerings- en renteaftrek. Evers verzorgt de financiering van de auto zodat u met uw kapitaal kunt blijven ondernemen. De rente van de financiering blijft gedurende het leasecontract ongewijzigd dus u heeft te allen tijde helder voor ogen waar u aan toe bent.